Niin, tiistai taas. Ihan jännä päivä, ei satanu koko aikaa,

   Heti kun heräsin, puol tuntii aikaa ja sit lähdetään. Nivalaan tosiaan lähdettiin isännän kanssa. Stationissakin käytiin kun siel oli ale, mutta enhän mä sieltä mitään ostanu. Typerät teinikaupat. Ei mikään erikoinen reissu, mutta tulipahan tehtyä.

   Kun kotia päästiin oli ihan hirvee kiire, kello oli jotai 16.40 ja ennen puolta kuutta piti käydä suihkussa, meikata ja syödä ja käydä vielä naapurin tytön kanssa tupakilla. Puol kuudelta oli tarkotus lähtee kylälle poitsuni kanssa. Täsmällinen kaveri, tuli hakeen mut varmaan joskus 17.50.

   Oltiin viimeks nähty torstaina, perjantaina se lähti sitten tuskaan ja maanantaina illalla sieltä tuli. Toihan se mulle pentagrammin. :)

   Huomenna voisin siivota huoneeni, saa nähdä miten onnistuu. Inhottava kun ei oo pariin kuukauteen voinut nukkuakkaan omassa huoneessa. Jos saisin siivottua voisin samalla vaihtaa järjestystä.

   Emäntä tuli äsken kyseleen jotain synttäreistä. Varmaan kestitellään perjantaina kavereitten kesken täs meillä ja lähetään sit juomaan kylälle. Ja lauantaina ryypätään porukoitten kans! :D Vaikka en sit tiedä, et ottiko äippä sitä tosissaan, tosissaan mä sen ainaki tarkotin.

   Mutta nyt jatkan muuta säätämistä.

   -Dawnie Skull