Tämä on taas yks niitä päiviä kun ajattelee tekevänsä paljon ja illalla huomaa ettei ole saanut mitään aikaan. Paskamaista. Motivaatiota olis vaikka mihin muttei siltikään mitään tule tehtyä.

   Motivaatiosta puheenollen, se mihin sitä kipeiten tarvisin, siihen sitä ei ole. Laihdutus. Päivä meni niin hyvin mutta illalla aloin taas vetää mitä sattuun. Mulla ei ole itsehillintää yhtään. Tulis edes hyvät ilmat niin pääsis lenkille. Sitten sais ainakin painon pysymään tässä, yhtään lisäkiloa en halua.

   Pitäis alottaa joku harrastuskin, että olis jotain mielekästä tekemistä. Tänään lojuin sohvalla ja katoin showpainia. Mitä tekisinkään ilman wwe:tä? Vielä kun pääsis itsekin sinne. c(:

   Mua on muuten alkanut huolestuttaa mun rahatilanne. Nyt todellakin tarvisin sitä rahaa. Vituttaa kun ei ole missään kesätöissä, mistään saa rahaa. Tällä viikolla on synttärit, mutta tuskin sitä rahaa paljonkaan heruu. Nyt tarvisin about 150 euroo tilauksiin, jonka jälkeen pitäs alkaa säästään kielikurssia varten. Se olis unelmien täyttymys. Jenkkeihin ois tarkotus päästä. Pitäs tutustua maahan, johon todennäköisesti muutan kolmen vuoden päästä. Ei sillä, että ihannoisin Amerikkaa, mutta pakko se on myöntää, et se on mahdollisuuksien maa. Mulla on niin paljon annettavaa maailmalle.

   No mutta joo, kolmas tatuointikin on muuten suunnitteilla, hämähäkin verkko vasempaan kyynärpäähän. Jos porukat nyt sitten vaan suostus maksaan sen vähän niinku synttärilahjaks. Mutta tuskin laitan sitä vielä, ehkä heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Pitäähän mun vielä uimaan päästä ja muutenkin.

   Mutta no joo, pitäsköhän tässä alkaa tekeen jotain kehittävääkin, taas. Miten vain. Parempia ilmoja odotellessa... Näkemiin.

   -Dawnie Skull