Rekistöröidyin tänään vuodatus.net-sivustolle. Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni tänne.

   Tämä päivä on kyllä muuten ollut aika perseestä. Kesäloma ja oon varmaan tulossa sairaaks, olo on nimittäin aivan loistava. Joskus kahdentoista jälkeen kun heräsin ei meinannut ääntä saada. Mutta ihan sama, harvoin sitä nimittäin saa yhtä mukavaa herätystä kuin tänä aamuna. Poikaystävä on festareilla ja laitto viestiä. Sano et on morkkis kun ei oo nyt täs vähään aikaan kertonu kuin paljon musta tykkää, aivan helvetisti nimittäin. Ikäväkin kuulemma on.

   No joo, siinä sitten kun sain puuron syötyä ja naaman kammattua lähdettiin porukoitten kans kattoon pällejä lessuja ja niitten seuroja. Otin kuvia siitä jumalattomasta asuntovaunu määrästä mikä siellä oli. Pitää kyllä olla helvetin tyhmä, et tollaseen rupeaa. Henkilökohtaisesti musta tuntuu vitun typerältä, että joku elää jonkun satukirjan mukaan. Mutta ei kait siinä jos tykkää.

   Nälkäkin olis aivan helvetillinen mutten voi syödä. Anailen. Suhtaudun ruokaan todella nyrpeästi ja näen sen vain läskinlähteenä. Vaikka en lihaa syökään, lihota voin silti, ja sitä en todellakaan halua. Eihän mulla mitään lihavia tai muuten vaan pyöreitä ihmisiä vastaan ole, en vaan ite halua olla sellanen.

   No mutta nyt vois mennä tekeen jotain kehittävää. Huomiseen.

   -Dawnie Skull